Mobil: 0744 / 438.578

Pentru un viitor durabil!

Producem tamplarie PVC

Reduceti consumul de energie (protectie termica excelenta)

Cuprinde o gama extrem de larga si completa de profile din PVC in clasele A, B, C.

Personalizati-va constructia (puteti alege culoarea preferata pentru orice profil)

O paleta larga de solutii pentru realizarea tamplariei termoizolante, incluzand si accesoriile.

Cum sa alegem usile si ferestrele din PVC

Primele profile PVC au fost montate in Germania in urma cu peste 25 de ani, conceperea lor insemnand un pas mare in asigurarea confortului si termoizolarii locuintelor la cel mai inalt nivel.

Fata de o fereastra normala, din lemn, tamplaria PVC cu termopan, ne aduc multe avantaje

  • nu necesita lucrari de intretinere (spre exemplu a fi vopsite)
  • asigura o izolare termica sporita
  • izolare fonica sporita
  • Durabilitate (prin garantia de cativa 10 de ani la profilele PVC)
  • si nu in ultimul rand fiabilitate

Cand vine vorba de a va alege cea mai buna tamplarie pentru locuinta dumneavoastra, trebuie sa luati in considerare ca pe piata exista mai multe modele si clase de catalogare ale acestor profile.

In functie de grosimea peretelui exterior al profilului principal, spre exemplu, ele se incadreaza in trei clase A, B si C. Pentru clasa A grosimea minima a peretelui principal trebuie sa fie mai mare sau egala cu 2.8 mm pentru suprafata vizibila si mai mare sau egala cu 2.5 mm pentru suprafata care nu se vede. Pentru clasa B, valoarea minima a peretelui principal trebuie sa fie mai mare sau egala cu 2.5 mm pentru suprafata vizibila si mai mare sau egala cu 2.0 mm pentru suprafata care nu se vede. Aceasta clasificare a profilelor dupa grosimea peretelui are scopul de a ilustra variatiile importante ale profilului si ale ferestrei, pentru diferite aplicatii uzuale in Europa.

De asemnea standardul prezinta cerintele de calitate cum ar fi: aspectul, dimensiunile si tolerantele, masa, contractibilitatea, rezistenta la socuri mecanice, comportamentul dupa incalzirea la 150┬░, rezistenta la imbatranire si testul de sudabilitate.

Pentru o scurta comparatie, trebuie de stiut ca diferenta de pret dintre un profil din clasa A si unul din clasa B este de 10-12 procente, dar durata de viata a clasei A se ridica cu cel putin 20% peste cea a clasei B.